Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du barnmorska och vill arbeta med kvinnors reproduktiva hälsa? - Vår verksamhet växer och vi vill bli fler!

Vi på avdelning 313 söker just nu en ny barnmorskekollega till vår verksamhet.

På avdelning 313 på Östra sjukhuset, bedrivs abortverksamhet och bred benign gynekologisk kirurgi. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. På avdelningen arbetar barnmorskor, läkare, sjuksköterska och undersköterskor. Tillsammans utgör vi ett gott gäng med god stämning och högt i tak. Möjlighet till kompetensutveckling finns. Till exempel smärtutbildning, sexologi, ultraljud för barnmorskor

Vi arbetar med ständiga förbättringar och hoppas att du vill vara med och bidra!

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på avdelning 313 får du ett självständig och omväxlande arbete. Du roterar mellan avdelningsarbete och mottagningsarbete. På avdelningen arbetar du i team tillsammans med undersköterska där ni handlägger abortpatienter samt utför pre och postoperativ vård till våra operationspatienter. Dina arbetsuppgifter på mottagningen innefattar självständig mottagningsarbete, preventivmedel- och telefonrådgivning för abortpatienter. Att ge ett gott omhändertagande av våra patienter utgör en naturlig del av din vardag.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag med kvällstjänstgöring cirka 1 kväll/vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och har förskrivningsrätt. Tidigare erfarenheter från gynekologiskt arbete är meriterande men inget krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga samt ett positivt och utåtriktat förhållningsätt. Att vara noggrann och sätta patienten i fokus är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4428
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Portillo , 031- 343 57 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Julia Ivanoff , 031- 343 41 70
Publicerat 2019-08-07
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Tilbake til ledige stillinger