Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation. Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus samt Rågården.

Vad erbjuder vi?
Är du utbildad undersköterska med erfarenhet av sjukhusvård? Eller student på sjuksköterske-/läkarprogrammet och vill samla på dig meriterande erfarenhet under studietiden? Vill du kunna styra över dina arbetstider och vidareutvecklas i din yrkesroll? Då kan det här vara något för dig!

Vi erbjuder stor flexibilitet och möjlighet till meriterande kompentensutveckling. Som undersköterska arbetar du med personliga omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser i nära patientarbete vilket bland annat innebär provtagningar, kontroller och rapporteringar. Som timanställd bör du kunna arbeta minst 4 pass per månad för att behålla kontinuitet i ditt arbete. Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokas du in på arbetspass utefter din egen tillgänglighet vilket innebär att du själv bestämmer när och var du kan arbeta.

Vem söker vi?

  • Du är grundutbildad undersköterska och ha arbetslivserfarenhet från sjukhus

eller

  • Har fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alt. läkarprogrammet termin 5
  • Du har erfarenhet av kontroller så som provtagning, puls och blodtryck
  • Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift

Om du har läst inriktning akutsjukvård under din omvårdnadsutbildning eller har erfarenhet av detsamma är det ett starkt plus. Om du har ytterligare språkkunskaper är även det en fördel.

Vem är du?
Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt ett stort engagemang i ditt arbete. Då du på sikt har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som arbetsgivaren för dig? Tveka inte att söka till oss!

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100% (Minst 4 pass per månad)
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4376
Kontakt
  • Rekryterare: Jessie Frisell, Vilma Nilsson, 031-343 29 00
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lise-Lott Kjellström, 010-442 94 57
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Tilbake til ledige stillinger