Närhälsan Tuve vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Tuve vårdcentral är en väletablerad vårdcentral på Hisingen med ca 10 300 listade patienter. Vårt mål är att vara den självklara arbetsplatsen för dig som har ett starkt engagemang och som vill vara med och förändra svensk primärvård på riktigt.

Vi trivs tillsammans och värdesätter goda relationer till våra patienter. Hos oss arbetar allmänspecialister, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator. Vi tycker att det är viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Detta för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och för att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Läs om våra förmåner på: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår vårdcentral. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda, roliga och utmanande distriktssköterskearbetet där du möter både barn och äldre. Vi erbjuder dig därmed ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer bland annat arbeta med egen mottagning, telefonrådgivning, vaccinationer, hembesök samt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Vi tar regelbundet emot studenter inom vårdprofessionerna.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral, men framför allt att du är engagerad och trygg i din arbetsroll. Du kommer uppmuntras att själva ta initiativ till förbättringar och du kommer erbjudas kontinuerlig kompetensutveckling.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är Närhälsans kärnvärden som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4344
Kontakt
  • Tomas Johansson, Vårdcentralchef, Tfn 0705 - 64 52 21
  • Marie Gustavsson, Teamledare, Tfn 0761 - 40 81 69
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-07-30
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Tilbake til ledige stillinger