Närhälsan, Göteborgsregionen, Frölunda rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Hos oss arbetar 21 fysioterapeuter/sjukgymnaster,10 arbetsterapeuter, 1 logoped, och 4 kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning och gemenskap. Vi ger våra medarbetare goda möjligheter till vidareutveckling genom metodkurser, universitetskurser och auskultation. Frölunda är en mångkulturell stadsdel och arbetet hos oss innebär spännande möten med olika kulturer och många lärorika samtal med patienter och övriga invånare i stadsdelen. Vi har under sommaren byggt om våra lokaler till mer ändamålsenliga utifrån framtidens vård.

Om arbetet

En av våra fysioterapeuter kommer att gå i pension i höst och vi söker därför en ersättare. Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp av både muskuloskeletala besvär och psykisk ohälsa. I arbetet kan också komma att ingå att vara verksam på en närliggande Vårdcentral inom Närhälsan. I rollen som fysioterapeut ingår även utprovning och förskrivning av hjälpmedel, hembesök vid behov samt så småningom handledning av studenter. Vår enhet på Styrsö kan periodvis behöva förstärkning från Frölunda. Det ställs höga krav på yrkeskompetens och självständighet samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med övriga på enheten.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och har ett stort intresse av att arbeta med primärvård. Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete. Har du erfarenhet av arbete inom primärvård är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Det krävs att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten. B-körkort är meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4338
Kontakt
  • Berglund Chalotte, Enhetschef, Tfn 0700- 62 35 34
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Tilbake til ledige stillinger