Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Rättspsykiatri

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Rättspsykiatrin är en unik verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset med uppdrag att ge individuellt anpassad psykiatrisk vård och rehabilitering till patienter som dömts att överlämnas till vård. Verksamheten disponerar slutenvårdslokaler med förhöjd säkerhetsnivå och vårdar också patienter frihetsberövade enligt annan lagstiftning i samband med att de har behov av akut psykiatrisk specialistvård. Vi vårdar och rehabiliterar patienter med omfattande psykiatrisk problematik framförallt på grund av psykossjukdom, samsjuklighet  med ADHD, autismspektrumstörning, intellektuella funktionsnedsättningar och/eller missbruk.

Rättspsykiatrin har ett samhällsskyddsansvar, där målet för verksamheten är att patienterna ska klara ett liv ute i samhället utan att återfalla i brott på grund av psykisk ohälsa.

Rättspsykiatrins heldygnsvårdvård ligger 20 min med buss från Centralstationen och kommer du med bil erbjuder vi gratis parkering vid sidan av sjukhuset.

Vi erbjuder dig en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö där du som skötare har möjlighet att trivas och utvecklas i din yrkesroll. Vi arbetar med individuell schemaplanering där du som medarnbetare har möjlighet att påverka dina arbetstider.

Sahlgrenska Universitetsjukhuset erbjuder dig  kontinuerliga utbildningsinsatser kopplade till vårt arbete.Genom fungerande rutiner, dynamisk säkerhet, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans en god och trygg arbetsmiljö på säkerhetsnivå 1.    

Om arbetsuppgifter
Som skötare ingår i ett team med  läkare, sjuksköterska, behandlingsassistent, kurator,psykolog, arbetsterapeut samt fysioterapeut. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med en långsiktig vårdplan, där du har en motiverande, stöttande och aktiv roll för patienten. Arbetstiden är fördelad på dag/kväll/helg. Du blir på arbetstid utbildad inom självskydd.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska med stort intresse för psykiatri. Du är en lugn och trygg person som har ett genuint intresse för människor i utsatta situationer. Du har förmåga att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du har omvårdande egenskaper samt ett högt säkerhetstänk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

2 tjänster är tillsvidare och 2 är visstid! 

Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4337
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Rebecka Nordh, 031-343 79 72
  • Vårdenhetschef, Lina Annebjörk , 031-343 79 82
Facklig företrädare
  • Kommunal, Elisabeth Johansson, , 031-343 79 40
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-08-19

Tilbake til ledige stillinger