Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Anorexi-Bulimi dagvård, avd 336

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

BUP Göteborg startar ett utvecklingsarbete av ätstörningsvården för unga. Vår akutavdelning skall i samarbete med Anorexi och Bulimiverksamheten erbjuda ett längre vårdprogram för inneliggande patienter yngre än 16 år.

Till detta arbete söker vi en legitimerad psykoterapeut med familjeinriktning som skall arbeta på båda enheterna. Enheterna är belägna i ett gemensamt hus på Östra sjukhuset, Göteborg. Tjänstgöringstiden skall delas mellan enheterna. Då verksamheterna är av påtagligt olika karaktär krävs att du som söker är flexibel och stresstålig. I gengäld erbjuder vi ett stimulerande arbete med utvecklingsfokus såväl som kliniskt fokus i en välfungerande arbetsgrupp.

Enheten erbjuder intern utbildning och handledning samt psykoterapeutkollegor med familjeinriktning.

Om tjänsten

Du kommer att delta i utvecklandet av ett nytt vårdprogram för unga ätstörningspatienter där familjearbetet är i fokus. Du arbetar med patienter och familjer direkt i vårdmiljön. Tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med avdelningspersonal i delvis låst miljö. Du förväntas bidra med din kompetens i vårdplanering och i samarbete med övriga medarbetare.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut med familjeinriktning och erfarenhet av specialiserad ätstörningsvård. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av utvecklingsarbete och erfarenhet av arbete i slutenvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4333
Kontakt
  • Enhetschef, Anne-Line Solberg , 070- 082 36 91
  • Vårdenhetschef, Hedvig Kalén , 070- 082 55 75
  • Överläkare, Jessica Svahn , 073- 043 82 30
Facklig företrädare
  • SACO, Gunilla Drake, 031- 343 82 12
Publicerat 2019-10-07
Sista ansökningsdag 2019-10-27

Tilbake til ledige stillinger