Folktandvården, Specialistkliniken för käkkirurgi Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med käkkirurgiskt vårdbehov. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. I tjänsten ingår assistans och administrativa uppgifter. Behandling av käkkirurgiska patienter med mottagningsarbete och omhändertagande av patienter i behov av såväl akut som elektiv käkkirurgisk vård sker.

Om oss
Kliniken är belägen på Odontologen inom kliniken bedrivs allt ifrån högspecialiseradvård i samarbete med Sahlgrenska universitetssjukhus till dentoalveolär- och implantatkirurgi. Vi bedriver patientnära forskning och utveckling med fokus på ortognat och rekonstruktionskirurgi. Vi bedriver även handledning av ST-tandläkare, utbildning av tandläkarstudenter och kursverksamhet och du kommer även delta i klinikens auskultations och konsultationsverksamhet. 

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Specialistkliniken för käkkirurgi har 9 behandlingsrum. Sammanlagt är vi drygt 40 medarbetare fördelat på Specialister, ST-tandläkare, Tandläkare, Tandsköterskor, m.m  

Om dig 
Du är utbildad Tandsköterska. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom kirurgi och gärna vidareutbildning i käkkirurgisk operationssjukvård för tandsköterskor 15 poäng.

Det är viktigt att du är positiv, driftig och engagerad person med god social kompetens.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik miljö inspirerar och motiverar dig, du har god överblick och ligger ofta steget före.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör gruppchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4304
Kontakt
  • Annika Ljunggren, 0104417750
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 0730 60 25 40
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Tilbake til ledige stillinger