Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin Sahlgrenska, Obesitasmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som vill vara med och ge den bästa vården till våra patienter.

På Regionalt Obesitascentrum arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, dietister och medicinska sekreterare i team. Vi vill skapa värde för patienten genom att ge varje individ som genomgår en livsstilsförändring ett gott omhändertagande. Patienten hos oss ska alltid få ett professionellt bemötande och individanpassad rådgivning.

Din insats som medicinsk sekreterare är viktig då du ansvarar för att varje patient ska få en så effektiv administrativ handläggning som möjligt. Du kommer att vara involverad i hela processen från remiss till att beslut tagits om medicinsk eller kirurgisk behandling.

Vill du ha ett utvecklande och självständigt arbete där du har kontakter med patienter och andra samarbetspartners i regionen så kan vi vara din framtida arbetsplats!

Vad ingår i jobbet?

Som medicinsk sekreterare hos oss hanterar du remisser, registrerar patienter, har telefonkontakter, korrespondens via mail och brev samt deltar i behandlingskonferenser. Du är den som håller ordning på dokumentationen kring patienten. Du och koordinatorn har ett nära samarbete.

Mottagningen är öppen dagtid måndag till fredag, inga röda dagar.


Låter det som något för dig?

Du som söker denna tjänst är utbildad till medicinsk sekreterare. Har du dessutom erfarenhet av vårddokumentation, arbetat i vårdadministrativa system och kan Officepaketet ser vi det som meriterande.

Då du är den som "håller ihop" dokumentationen kring patienten behöver du tycka om att planera, organisera och prioritera. Du har inget emot att möta patienter som befinner sig mitt i en livsstilsförändring och känner dig trygg i att du ibland förklarar och informerar.

Vi hoppas att du kan vara vår nya kollega. Nu ser vi fram emot din ansökan!

Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4277
Kontakt
  • Enhetschef Helen Lantz, 031-342 74 71
Facklig företrädare
  • Vision, Niki Blomqvist , 070-082 47 24
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-08-19

Tilbake til ledige stillinger