Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Avdelning 304

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Vill du arbeta med kompetenta medarbetare och ha ett omväxlande arbete  med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Vill du arbeta i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda? Vill du vara med och forma framtidens infektionssjukvård i en allt mer globaliserad och digitaliserad värld? Ta chansen att börja arbeta på infektionskliniken! Infektionskliniken har ett ansvar för hela Sahlgrenska universitetssjukhuset att bedriva infektionssjukvård, undervisning, forskning och utveckling. Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsvillkoren för våra anställda.

Om arbetsuppgifter
Arbetet är mycket självständigt  och du behöver ha en välutvecklad känsla för service och kunna kommunicera med sjukhusets olika verksamheter. I arbetsuppgifterna som systemadministratör ingår att:ta del av uppgifter från verksamheten i syfte att systematiskt utvärdera kvalitet och resultat inom verksamheten, ansvara för att kvaliteten på registreringar säkras och att registreringar blir rätt  utifrån regionens regelverk, ta fram statistik från Cognos, ELVIS och Melior. Vara systemadministratör för Melior och ELVIS ta fram kliniska fallbeskrivningar till kollegiala kvalitetsdiskussioner, samordna SURF, ge kontinuerlig information om ELVIS och Melior samt vara delaktig i planering vid förändringar. Utarbeta rutiner och utbilda personal i förekommande datorprogram  Ansvara för beställningar av behörigheter,dator- och skrivarbeställningar samt mobiltelefoni. Logggranskning , medspeach, Melior. Vara verksamhetschefen behjälplig med LITA.

Om kvalifikationer 
- Förvaltningskunskap i ELVIS
- Goda kunskaper i Officeprogrammet och Cognos
- Erfarenhet från arbete i statistik databaser
- Systemadministratörsutbildning journalsystem och läkemedelsmodul
- Kunskaper i följande program ,Webadapt, Medicinskt media, Labbest  E-recept, MedSpeech

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4172
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Wikingsson, 031-343 52 93
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-07-21

Tilbake til ledige stillinger