Sahlgrenska Universitetssjukhuse, An/Op/Iva Mölndal, Operation 1 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du operationssjuksköterska och vill ha ett intressant och spännande arbete? Sök till oss på Operation 1 Mölndal! Här får du möjlighet att utvecklas i en verksamhet som på många sätt är unik!

Din nya arbetsplats?

Operation 1 på Mölndals sjukhus är en operationsavdelning som arbetar med akuta och elektiva ingrepp inom ortopedi. Vi har verksamhet dygnet runt och arbetar enligt en ny arbetstidsmodell som innebär en förkortad arbetsvecka med schemalagd tid för utvecklingsarbete.

Enheten består av sju operationssalar och en preopenhet. På dessa salar har vi bland annat ingrepp inom ortopedisk trauma, protes, fot, CARE och ryggar. På vår avdelning arbetar anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor och tillsammans är vi ungefär 140 anställda.

Vad erbjuder vi dig?

- Att som grund arbeta som operationssköterska under natten med viss dagtjänstgöring för att upprätthålla och utveckla din kompetens inom ortopedi.

- Vid nattjänstgöring på Sahlgrenska Universitetssjukhuset gäller dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00-06:00 samt kvoterad arbetstid.

- Arbete med ortopedisk kirurgi.

- Delaktighet i ett team som arbetar med varierande patientgrupper och arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård, har arbetat som operationssjuksköterska och har erfarenhet av akutverksamhet, erfarenhet av ortopedi är meriterande. Du ska ha ett genuint intresse av operationsverksamhet. Som person tycker du om ett arbete med varierande tempo och arbetsinnehåll och du vill vara med och utveckla vår avdelning för framtiden.

Är detta din framtida arbetsplats? Bli en del av vårt härliga gäng på Operation 1, Mölndal! Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4157
Kontakt
  • Vårdenhetschef Operation 1, 031-342 10 00
Facklig företrädare
  • Solveig Landén, solveig.landen@vgregion.se
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Tilbake til ledige stillinger