Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk kemi, Provtagningscentral

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som vill arbeta i en spännande verksamhet som präglas av god omvårdnad.

Din nya arbetsplats?
Vi söker nu en medarbetare till Provtagningscentralen på Mölndals sjukhus, som är en del av verksamhetsområdet Klinisk Kemi. Totalt är provtagningscentralen belägen på fyra platser; Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus samt Angereds Närsjukhus. Samtliga delar av provtagningscentralen är mottagningar som bedriver drop-in verksamhet. Vi ger service till sjukhus, primärvården och privatläkare.

Verksamhetsområdet Klinisk Kemi, som provtagningscentralen är en del av, är ett miljöcertifierat och ett ackrediterat laboratorium. Vi sätter stort värde på kvalitet och arbetar efter vår värdegrund "Tillsammans för patienten med patienten".

Om arbetet
På arbetsplatsen arbetar fyra undersköterskor och tillsammans ger vi bästa möjliga service till våra patienter. Ingen dag är den andra lik och består bland annat av kapillär- och venös provtagning, provhantering samt kassahantering. För att klara av arbetet behöver du ha god dokumenterad erfarenhet av provtagning. Eftersom vi är ett universitetssjukhus utför vi även provtagning för ett flertal studier. Som nyanställd hos oss får du bredvidgång och handledning under din introduktion. Tjänsten är ett vikariat, dagtid, på 6 månader med möjlighet till eventuell förlängning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som vill ge bästa möjliga vård till våra patienter. Du ska ha god och dokumenterad erfarenhet av både kapillär- och venös provtagning på vuxna såväl som på barn. Ytterligare ett krav är att du har god vana av provhantering. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av kassahantering eller har arbetat i Flexlab & LabBest. Meriterande är även tidigare arbete på vårdcentral eller provtagningscentral på lab med stort patientflöde.

Som undersköterska hos oss behöver du vara flexibel och trygg i din arbetsroll samt klara av att arbeta i ett stundtals högt tempo. Som person har du inga problem med att arbeta självständigt och strukturerat. Du ska vara stresstålig, bra på att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Du är empatisk och har ett gott och professionellt bemötande mot våra patienter, kunder och medarbetare. Självklart har du ett intresse och engagemang att ge god service till våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Låter det intressant? Kontakta Enhetschef Margareta Karlsson, 070-082 41 56, så berättar vi mer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-03-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-10-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4083
Kontakt
  • Enhetschef, Margareta Karlsson, 070-082 41 56
Facklig företrädare
  • Kommunal, Maria Ehn, 031-342 24 25
Publicerat 2019-07-02
Sista ansökningsdag 2019-07-16

Tilbake til ledige stillinger