Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Östra, Operation 1 och 2

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 
Operation 1 på Östra sjukhuset är en av nordens största colorektala enheter med varierande operationer med allt från enklare ingrepp till omfattande avancerade elektiva ingrepp inom colo- och övre gastrokirurgi för både vuxna och barn. Enheten bedriver också en stor akut verksamhet.

Operation 2 består av 6 operationssalar, en postoperativ enhet  samt en preoperativ enhet där patienten tas emot och förbereds inför sin operation. Här bedrivs elektiv gynekologisk och obstetrik kirurgi De obstetriska ingreppen domineras av kejsarsnitt.

Hos oss får du utöver en härlig teamkänsla och ett stort engagemang från våra kompetenta medarbetare bland annat:

- En gedigen introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter

- Kontinuerlig utveckling med interna och externa utbildningar

- Vara en del av vårt arbetslag som präglas av ett positivt och ett öppet arbetsklimat.

Om arbetsuppgifter och vem vi söker
Vi söker dig med specialistutbildning inom anestesi, vi sätter stort värde på om du också har erfarenhet av att arbeta som anestesisjuksköterska. Arbetet innebär att vara en del av teamet och erbjuda den bästa vård vi kan ge till våra patienter. Du kommer att ha ett stort eget ansvar utifrån din kompetens.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill delta i utvecklingen och förbättringen av våra operationsavdelningar. Att kunna på ett positivt sätt verka för ett gott samarbetsklimat, stimuleras av utmaningar och kunna vara flexibel i sitt förhållningssätt är egenskaper vi sätter stort värde på. Vi söker dig som kan arbeta dag-, kvälls- samt helgpass. Vi ser fram emot att få en ny medarbetare till vår arbetsplats!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4026
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Elisabeth Runesson, 076-940 25 37
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Geraldine Kopacsi , 031-342 10 00
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-07-12

Tilbake til ledige stillinger