Närhälsan Öckerö vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Närhälsan Öckerö vårdcentral är vi cirka 20 personer som arbetar tillsammans för våra patienters bästa. Vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete och trivsel på arbetsplatsen. Vår ambition är att utveckla verksamheten med ständiga förbättringar, där alla är delaktiga i utvecklingen.

Vårdcentralen ligger vackert beläget vid havet i den Norra skärgården med bra allmänna kommunikationer mellan Göteborg och Öckerö. Vi har nyligen flyttat in i helt nybyggda lokaler tillsammans med bland annat barnmedicin, rehab, ungdomsmottagning och BUP. Vårt kund-/ patientunderlag är nästan 6000 listade personer i alla åldrar.

Om arbetet

Vi söker nu underläkare för arbete på vår mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns Närhälsans stora organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda, roliga och utmanande allmänmedicinska området. Inom Närhälsan arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Handledning av erfaren allmänspecialist
  • Möjligheter till utveckling
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • En dynamisk och trevlig arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Om dig

Vi söker dig som är underläkare - du kan vara nyutexaminerad, före eller efter AT. Det viktiga för oss är att du är kommunikativ, har ett flexibelt arbetssätt och nära samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Detta för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och för att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under urvalsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3990
Kontakt
  • Charlotte Höweler Florberger Vårdcentralchef, Tfn 0700 – 82 49 07
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-07-24

Tilbake til ledige stillinger