Folktandvården, Horred - Sätila

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Om oss
Folktandvården Horred och Sätila är två kliniker som samarbetar. Vi är 15 medarbetare som är fördelade mellan två folktandvårdskliniker, Horred och Sätila. Klinikerna ligger med cirka 3 mil emellan varandra. Det finns goda kommunikationer från Göteborg, Varberg och Borås. Våra arbetstider är mellan 7-16.30, två dagar i veckan har vi öppet till 18.00. Vi söker en tandsköterska som kan arbeta både i Horred och Sätila.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi tar emot remisser för lustgasbehandling samt protetik. På kliniken finns medarbetare som är resurstandläkare i pedodonti samt protetik.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sätila - Horred
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3983
Kontakt
  • Anne-Christine Cederström, 010-441 97 21
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell - Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Tilbake til ledige stillinger