Närhälsan Olskroken & Sävedalen rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till delad tjänst med placering på Närhälsan Olskroken rehabmottagning och Sävedalen rehabmottagning. Olskroken rehabmottagning är en väletablerad mottagning centralt beläget i Göteborg och Sävedalen rehabmottagning, som startade sin verksamhet 2015, finns centralt belägen i Sävedalen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. På våra mottagningar arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kanslister. Våra arbetsplatser präglas av god samanhållning och gemenskap. Våra ledord är: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av studenter ingår också. Det ställs höga krav på yrkeskompetens och självständighet, samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med övriga på enheten.

Om dig

Vi söker nu dig som har arbetat som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast inom öppenvård under minst 3 år och som är trygg i din yrkesroll. Meriterande är kunskaper om neurologi och handledning av studenter. Stor vikt kommer läggas vid personlig egenskaper så som flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3972
Kontakt
  • Anna Karlsson, Enhetschef, anna.km.karlsson@vgregion.se
  • Maria Östman, Enhetschef, maria.ostman@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-07-19

Tilbake til ledige stillinger