Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Två administratörer sökes till Högsbo sjukhus!

Om oss
Inom neurosjukvårdens administrativa enhet är vi 43 medicinska sekreterare, administratörer och vårdadministrativa sekreterare som arbetar inom verksamhetens fem olika specialiteter/sektioner: neurologi, neurokirurgi, strokeenhet, klinisk neurofysiologi samt rehabiliteringsmedicin (rehabiliteringsmedicin har verksamhet på både Sahlgrenska och Högsbo sjukhus). Tjänstens placering är på Högsbo sjukhus.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

På Högsbo sjukhus arbetar vårdadministrativ sekreterare och fem medicinska sekreterare som är knutna till både vårdavdelning och den öppna vården med de olika teamen. Vi har också administratör i reception och som administrativt stöd till verksamheten.

Öppenvården, med de olika mottagningarna, har olika inriktningar/team där tvärprofessionella yrkeskategorier ingår.

Vi söker nu två administratörer till rehabiliteringsmedicin som är en del inom neurosjukvården, belägen på Högsbo sjukhus. Vi söker en administratör i receptionen som förutom reception- och kassauppgifter ska kunna utföra andra uppgifter som är till gagn för verksamheten. En administratör ska vara mer närvarande i teamen och arbeta med uppgifter Tanken är att två administratörer kan arbeta tillsammans med en del av uppgifterna och kunna ersätta vid frånvaro.

Om arbetsuppgifter 
Som administratör på enheten arbetar du främst med patientadministrativa uppgifter såsom kassahantering i reception, posthantering, telefonservice och remisshantering. Du bokar även besök och tar också emot av- och ombokningssamtal. Administratören har också varierande uppgifter som är till stöd för verksamheten. 

Du arbetar i nära anslutning till kollegor och övrig personal inom de olika teamen då du har en viktig administrativ nyckelfunktion. Möjlighet finns att tillsammans med teamen utveckla tjänsten ytterligare i enlighet med verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom vården. Kunskaper i Melior och ELVIS är meriterande.

Vi värdesätter att du har en hög ansvars- och servicekänsla, är noggrann, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt men också i team/grupper med olika yrkeskategorier. Vi förutsätter att du är professionell i din yrkesutövning samt att du har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga och att du är flexibel i din roll.

Intervjuerna sker löpande under ansökningstiden dock främst under veckor 27-29 samt 32-34 på grund av sommarsemestrar. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Högsbo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3861
Kontakt
  • Enhetschef Johanna Tiselius-Edman, 070-254 75 20
  • Enhetschef Almira Veric, 070-020 78 86
Facklig företrädare
  • Vision, Lotta Beaird, 031-342 60 36
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-07-17

Tilbake til ledige stillinger