Södra Älvsborgs Sjukhus, Ortopedkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet sker både enskilt men också tillsammans med läkare. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du kommer att ges möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av vår mottagning och klinik. Hos oss får du möjlighet att komma in i arbetet på ett bra sätt och introduktionen anpassas efter behov.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet från kirurgi- och ortopedi, operationsplanering och/eller mottagningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt samt en positiv inställning till utvecklingsarbete.

Om oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kirurgi- och ortopedi, operationsplanering och/eller mottagningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt samt en positiv inställning till utvecklingsarbete.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3802
Kontakt
  • Catarina Wictorin, sjuksköterska, 0320-77 91 48 (tillgänglig från v.33)
Facklig företrädare
  • Helene Berg, vårdförbundet, 033-616 11 29
Publicerat 2019-06-18
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Tilbake til ledige stillinger