Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Verksamhet Barncancercentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med och tillsammans med kollega skapa vårt nya chefsstöd? Vi tror att du gillar att leverera en god service och trivs i en samordnande roll där du får vara ansiktet utåt för vår verksamhet.

Barncancerenheten är en enhet som utreder, behandlar, kontrollerar och följer upp barn med blodsjukdomar och cancerdiagnoser. De barn vi vårdar är 0-18 år. Vi står inför en spännande utveckling och expansion. Vi är ett eget verksamhetsområde och behöver förstärka vårt administrativa stöd till vår Avdelningschef och våra Vårdenhetschefer.

Blev du nyfiken och vill veta mer om tjänsten?

Som administrativ assistent är du ett administrativt stöd till avdelningschef/vårdenhetschefer inom många olika områden. Du har mycket kontakter och ett nära samarbete med personal från andra avdelningar på barnsjukhuset och med externa samarbetspartners.

Tanken är att du och dina kollegor ska dela på många av arbetsuppgifterna så att ni alla får ett varierande och roligt arbete och blir samtidigt ett bra stöd till verksamheten. Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom många olika områden tillexempel resebeställningar, konferensbokning, lokalbokning, att lägga upp och beställa behörigheter, planera och boka anställningsintervjuer mm . I stödet ingår också att ansvara för bokning, dokumentation och allt praktiskt kring möten.

Kan just du bli vår nya administrativa assistent?

Vi söker dig som har någon form av administrativ utbildning och erfarenhet av att arbeta med chefsstöd. Officepaketet kommer att vara ditt främsta verktyg och du behöver därför ha goda kunskaper i programmen. Erfarenhet av Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna system är meriterande. Det är av största vikt att du kan uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

I denna roll är det viktigt att du är bra på att bygga relationer och hitta vägar till ett bra samarbete. Då tjänsten innebär att vara en god representant för verksamheten ser vi det som viktigt att du är en serviceinriktad person som levererar hög kvalitet. Du kan vara självgående, har lätt för att ta initiativ, strukturera och prioritera om när det behövs. Du har inga problem med att organisera och driva saker på egen hand. Vid anställning kommer vi att lägga stor vikt vi personlig lämplighet. Stämmer dessa egenskaper in på dig ser vi mer än gärna att du söker denna spännande och varierande tjänst.

Då ser vi fram emot din ansökan! Är det något du undrar så är du välkommen och höra av dig till oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3787
Kontakt
  • Avdelningschef, Kicki Isaksson, 070- 568 55 14
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja Ingvarsson, 072- 204 20 37
Publicerat 2019-06-17
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Tilbake til ledige stillinger