Alingsås lasarett, Kirurgi- och Ortopedikliniken , Kirurgavdelning 6

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har cirka 750 anställda.

Alingsås lasarett är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Beskrivning

I april flyttade vi in i vår nya fräscha lokal som bidrar till en trevlig arbetsmiljö samt moderna arbetssätt och nytänkande. Kirurgiavdelningen har 25 vårdplatser med både planerad och akut kirurgisk, urologisk samt palliativ vård och vi är 50 medarbetare på avdelningen. För oss är det viktigt att våra nya medarbetare upplever att de får den stöttning som behövs när man är ny på jobbet. Därför erbjuds varje ny medarbetare ett mentorskap vilket även är ett led i en patientsäker vård. Alingsås lasarett ingår i den nybildade förvaltningen Sjukhusen i väster tillsammans med Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus samt Kungälvs sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurgen har du en viktig profession i teamet då du arbetar i ett nära samarbete med både undersköterskor, läkare samt rehabpersonal för att skapa en god vård för patienten. Hos oss har du har möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet. Vi uppmuntrar även medarbetare att bidra med nya arbetssätt som underlättar det dagliga arbetet. Ytterligare har du god möjlighet att fortsätta utvecklas in din yrkesroll då vi arbetar med ständig utveckling av den personliga kompetensen hos varje enskild medarbetare.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från kirurgisk verksamhet är meriterande. Vi söker dig som uppskattar ett flexibelt arbete då du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter samt patientkategorier. En glad och positiv inställning stämmer väl överens med avdelningen anda. Du behöver inte arbetat natt tidigare då vi alltid är två sjuksköterskor som arbetar tillsammans. Det innebär att det alltid finns en erfaren kollega att rådfråga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Arbetstid

Tjänsten är förlagd till nattjänstgöring, schemaläggning i arbetstidsmodell. På natten arbetar du i parvård tillsammans med två sjuksköterskor samt två undersköterskor. Vi tillämpar löpande urval i processen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3608
Kontakt
  • Jennie Norlander, 0322-22 63 85
  • Lillemor Löfström, 0322-22 66 07
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Tilbake til ledige stillinger