Alingsås lasarett, Kirurgi- och Ortopedikliniken , Kirurgavdelning 6

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har ca 750 anställda och en omsättning på 660 miljoner.


Kirurgi- och ortopedikliniken bedriver en omfattande verksamhet inom allmänkirurgi, ortopedi och urologi. Tillsammans med Anestesikliniken utförs ett stort antal operationer, både inom slutenvård och öppenvård. Verksamheten består också av tidsbeställda specialistmottagningar, öppenvårdsverksamhet med gynekologi, öron- näsa- hals-mottagning, samt en onkologimottagning för cancerpatienter. Inom slutenvården finns två vårdavdelningar.

Beskrivning

I april flyttade vi in i vår nya fräscha lokal som bidrar till en trevlig arbetsmiljö samt moderna arbetssätt och nytänkande. Kirurgiavdelningen har 25 vårdplatser med både planerad och akut kirurgisk, urologisk samt palliativ vård och vi är 50 medarbetare på avdelningen. För oss är det viktigt att våra nya medarbetare upplever att de får den stöttning som behövs när man är ny på jobbet. Därför erbjuds varje ny medarbetare ett mentorskap vilket även är ett led i en patientsäker vård. Alingsås lasarett ingår i den nybildade förvaltningen Sjukhusen i väster tillsammans med Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus samt Kungälvs sjukhus.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kirurgen har du en viktig profession i teamet då du arbetar i ett nära samarbete med både undersköterskor, läkare samt rehabpersonal för att skapa en god vård för patienten. Hos oss har du har möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet. Vi uppmuntrar även medarbetare att bidra med nya arbetssätt som underlättar det dagliga arbetet. Ytterligare har du god möjlighet att fortsätta utvecklas in din yrkesroll då vi arbetar med ständig utveckling av den personliga kompetensen hos varje enskild medarbetare.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från kirurgisk verksamhet är meriterande. Vi söker dig som uppskattar ett flexibelt arbete då du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter samt patientkategorier. En glad och positiv inställning stämmer väl överens med avdelningen anda. Du behöver inte arbetat natt tidigare då vi alltid är två sjuksköterskor som arbetar tillsammans. Det innebär att det alltid finns en erfaren kollega att rådfråga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Arbetstid

Tjänsten är förlagd till nattjänstgöring, schemaläggning i arbetstidsmodell. På natten arbetar du i parvård tillsammans med två sjuksköterskor samt två undersköterskor. Vi tillämpar löpande urval i processen.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3608
Kontakt
  • Jennie Norlander, 0322-22 63 85
  • Lillemor Löfström, 0322-22 66 07
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Tilbake til ledige stillinger