Västfastigheter, Område Drift och Service

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Västfastigheter söker Områdeschef för Drift och Service

Område Drift och Service ansvarar för daglig drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, men också inom kultursektorn, vid folkhögskolor och naturbruksgymnasier inom hela Västra Götalandsregionen. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande där vi med vårt specialistkunnande bidrar till en säker och bra upplevelse för patienter och medborgare. Vi söker nu en ny områdeschef som drivs av att utveckla verksamheten och som vill förbättra vår kundservice tillsammans med chefer och medarbetare.


Vill du bli vår nya områdeschef?

Om du är den som coachar, motiverar och entusiasmerar människor samt kan visa vägen och prioritera de aktiviteter som leder verksamheten framåt, då är det sannolikt intressant för dig att läsa vidare om rollen nedan och vi hoppas den kommer kännas lockande för just dig.

Som områdeschef för Drift och service har du det samlade ansvaret för verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Att vara chef på Västfastigheter innebär att du är med och påverkar vår välfärd, ett betydelsefullt och engagerande arbete med många intressenter.
I rollen ingår att planera, leda, och utveckla verksamheten på kort och lång sikt. Du arbetar med ständiga förbättringar genom att involvera och skapa delaktighet för nå uppsatta mål där bland annat digitala arbetssätt är en prioriterad fråga. Du säkerställer att våra processer och arbetsmetoder följs, utvärderas och utvecklas. Samordning såväl internt som externt kommer att vara en viktig del för att hitta konstruktiva lösningar.
Du rapporterar till förvaltningschefen och tar i ledningsgruppen aktivt ansvar för att bidra till att utveckla Västfastigheter. Du kommer att ha fyra direktrapporterande chefer.

Hos oss kommer du som har en naturlig förmåga att se helheten och besitter skickligheten att ta fram rätt beslutsunderlag att trivas. Du kommer ha stort inflytande och verka för områdets/Västfastigheters väg till att ge optimal service till våra kunder.

Ett axplock av dina huvudsakliga ansvarsområden:

• Ansvar för verksamhet och ekonomi
• Ansvar för personal och arbetsmiljö
• Ansvar för driftsäkerhet och brandsäkerhet
• Säkerställa att vi uppfyller våra kunders behov, upplevelse och nöjdhet
• Driftoptimering gällande inomhusklimat
• Driftupphandling inom egen enhet

Vad kan vi erbjuda dig?
Västfastigheter är just nu inne i en expansiv och spännande fas som du kommer att bli en viktig del av. Du kommer att få vara med och påverka våra strategier, mål och aktiviteter för att nå visionen ”Tillsammans skapar vi hållbara miljöer”.

Dina kvalifikationer:

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom teknik alternativt utbildning samt erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi vänder oss till dig som har mångårig erfarenhet av att vara chef inom fastighetsförvaltning i en större organisation där verksamhets- personal- och ekonomiansvar har ingått. Du ser möjligheter snarare än hinder, du visar engagemang och träder fram som närvarande, kommunicerande och skapar en vilja hos chefer och medarbetare att nå våra mål. Du tar en tydlig arbetsgivarroll utifrån ditt ansvar och dina befogenheter.

Du är lugn och balanserad och kan tillvarata andras idéer och är inkluderande. Att ta beslut, initiativ och se till hela verksamhetens bästa är i fokus för dig.
Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi utgår från Västra Götalandsregionens chefskriterier: värdegrundbaserat chefskap, kommunikativt chefskap, mål och resultatorienterat chefskap och utvecklingsorienterat chefskap. Det är även viktigt för oss att du står bakom och kan arbeta utifrån Västfastigheters kärnvärden; Hållbarhet, öppenhet och nytänkande.

Villkor:
Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Vänersborg, Uddevalla, Mölndal, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter vilket innebär att det kommer att ingå resor i tjänsten. Placering inom Västra Götaland.

Varmt välkommen med din ansökan senast 18 juni.Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3579
Kontakt
  • Lars Janson, 076-1330581
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson, Vision , 070-780 57 59
  • Therese Tullock, SACO , 070-978 77 82
  • Evy Alfredsson , 070- 020 68 63
Publicerat 2019-06-04
Sista ansökningsdag 2019-06-18

Tilbake til ledige stillinger