Närhälsan Frölunda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Närhälsan Frölunda vårdcentral gör vi verklig skillnad för medborgaren! Vi är ett härligt gäng som arbetar här. Hos oss blir du en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Vårdcentralen är beläget i ett modernt köpcentrum på Frölunda torg i västra Göteborg. Våra cirka 12 000 listade medborgare speglar stadsdelens demografi med en palett av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Idag är vi cirka 45 anställda från olika professioner. Vi har barnavårdscentral som är en del av Göteborgs äldsta familjecentral samt att vi är knutna till PTC, Närhälsans center för kliniska prövningar av läkemedel. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Förutom mottagning med distriktsläkare och distriktsköterskor har vi diabetes-, astma/kol- och blodtrycksmottagning, äldremottagning samt psykosocialt team. Vi ansvarar för hemsjukvård, LSS/BSS och särskilda boenden i området och har en mobil hembesöksenhet.

Om arbetet

Du erbjuds ett varierande arbete där du möter och konsulterar patienter både i telefonen och på mottagningen. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta mottagningsarbete, telefonrådgivning och egen mottagning. Du deltar i sköterskegruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta samt har ett professionellt förhållningssätt och ser ett gott bemötande mot både patienter och kollegor som en självklarhet.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3297
Kontakt
  • Jessica Bergerheim, Vårdcentralchef, Tfn 0721 - 55 27 72
Facklig företrädare
  • Therese De Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-05-20
Sista ansökningsdag 2019-07-14

Tilbake til ledige stillinger