Folktandvården, Specialistkliniken för endodonti, Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter och sjukhustandvård. Specialisthusen är belägna i Göteborg, Mölndal, Skövde, Uddevalla och Borås. Dessutom bedriver Folktandvården en omfattande ST-utbildning. I samarbete med Institutionen för odontologi vid Sahlgrenska akademin satsar vi på framtidens tandvård genom att bedriva patientnära forskning.

Vi söker nu specialisttandläkare till Specialistkliniken för endodonti i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Specialistkliniken för endodonti arbetar utåtriktat för att öka och förbättra den endodontiska kompetensen både inom allmäntandvården men också för dig som medarbetare. Vi genomför kliniska projekt för att stänga de kunskapsluckor som finns samt kvalitetssäkra och utveckla vår verksamhet. Vi deltar också aktivt i den kliniska grundutbildningen för tandläkare inom vårt ämne. Vi bedriver även återkommande kursverksamhet både nationellt och internationellt.

Som specialisttandläkare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge högkvalitativ vård av remisspatienter, ge stöd till vårdgivare i form av konsultationer och utbildning samt utveckla den endodontiska vården. I uppdraget ingår också klinisk handledning. 

Kvalifikationer
Specialisttandläkare i endodonti. ST-tandläkare i endodonti i slutet av sin utbildning är också välkommen att söka.

Vi ser gärna att du har intresse av att vara aktiv i den kliniska handledningen av ST-tandläkare. Vi tycker därför att det är viktigt att du har stort intresse för klinisk verksamhet, är nyfiken och utvecklingsinriktad, har goda pedagogiska egenskaper samt vill bedriva kliniska projekt för att förbättra vården.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss innebär att du är tydlig, engagerad, nyfiken och utvecklingsinriktad.

Vi söker medarbetare med förmåga att entusiasmera och vill dela med sig av sin kompetens till patient, remittent och medarbetare. Intervjuer planeras att hållas i augusti.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3023
Kontakt
  • Charlotte Ulin, klinikchef Endodonti Göteborg, 010-441 79 13, 0700-90 14 94
Facklig företrädare
  • TT Ulf Johansson, 0762-676052
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Tilbake til ledige stillinger