Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Plastikkirurgi, Avd 27

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du undersköterska och vill ha ny erfarenhet? Just nu söker vi en kollega till avdelning 27. Vi kan erbjuda ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning!

Din nya arbetsplats

Avdelning 27 är högspecialiserad vårdavdelning där vi vårdar barn och ungdomar. Våra små patienter har främst medfödda missbildningar som skalldeformitet, läpp-käk och gomspalt samt handkirurgiska missbildningar.

Vår verksamhet består också av en vårdavdelning för barn i behov av plastik- och handkirurgi samt en dagkirurgisk avdelning som utför mindre ingrepp. Våra patienter kommer främst via planerade inläggningar, men även akuta patienter förekommer.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss ger du en god och säker vård till våra patienter. Du arbetar i ett team om läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Du sköter tillsammans med dina kollegor omvårdnadsarbetet kring patienten.

Vad erbjuder vi dig?

Att arbeta som undersköterska hos oss skiljer sig ifrån det vanliga. Här får du arbeta med både plastikkirurgi och handkirurgi. Du får ett utvecklande jobb och blir en del av en gemenskap där alla har möjlighet till utveckling.

Vem är du?

Du som söker har undersköterskeutbildning och gärna yrkeserfarenhet. Meriterande är det om du har erfarenhet och intresse av kirurgisk vård. Du behöver vara bra på att kommunicera med kollegor och du har ett öppet och empatiskt förhållningssätt i mötet med patienter såväl som med kollegor. Vi behöver dig som har förmåga att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har ett intresse av att utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du ska ha grundläggande datorkunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att söka dig till oss!

Har du frågor – kontakta vårdenhetschef Angelica Malmgren.

Vi hälsar dig varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Prosjekt 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2019-06-01
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2970
Kontakt
  • Angelica Malmgren , 031-342 74 98
Facklig företrädare
  • Kommunal, Eva Ernst , 031-342 96 20
Publicerat 2019-05-02
Sista ansökningsdag 2019-05-16

Tilbake til ledige stillinger