NU-sjukvården, Område III, Laboratoriemedicin, Klinisk mikrobiologi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi är en arbetsplats som präglas av yrkesskicklighet och gedigen kunskap. Personalgruppen är ambitiös med stor erfarenhet och mycket arbetsglädje som vi gärna delar med oss av!


Beskrivning
Laboratoriemedicin är en diagnostisk serviceenhet bestående av Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin. Laboratoriet har gemensamt kvalitetsystem och är ackrediterat av SWEDAC samt miljöcertifierat. Våra laboratorier finns på NÄL och Uddevalla sjukhus.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom Klinisk mikrobiologi inklusive molekylärbiologi. Vi erbjuder också fortsatta utvecklingsmöjligheter både för dig som vill upprätthålla en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter, men vi har även behov av dig som har eller vill utvecklas mot en speciell kompetens.

Tjänsten omfattar dag, kväll och helgarbete.


Om dig
Vi söker dig som tycker om utmaningar och fartfyllda dagar där det händer saker! För att trivas hos oss måste du snabbt kunna växla fokus och ha känsla för vad som behöver göras. Vi tycker att det är viktigt att du har ambition och nyfikenhet som gör att du med lust tar dig an nya situationer och arbetsuppgifter.

Känner du att du vill bli en del av vårt Lab? Då är den sista pusselbiten din sociala kompetens! Vi värdesätter att du har en positiv attityd både till verksamheten och dina arbetskamrater. Att du som person snarare ser möjligheter än omöjligheter är viktiga delar i att göra vår avdelning ännu bättre!


Kvalifikationer
Leg. Biomedicinsk analytiker, eller examen juni 2019.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1029
Kontakt
  • Maria Lojander, avdelningschef, tfn 010-435 30 33
Facklig företrädare
  • Niklas Söderberg, Vårdförbundet , tfn 010-435 30 30
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-15

Tilbake til ledige stillinger