Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykosöppenvård Hisingen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Psykos Öppenvård Hisingen är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning som vänder sig till patienter med psykossjukdomar. Vi erbjuder vård till personer med varierande funktionsnivå. Vi arbetar i tvärprofessionellt team enligt behandlingsmodellen R-ACT, vilken innehåller Integrerad psykiatri och Vård- och stödsamordning. I teamet ingår sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, kurator, psykolog, fysioterapeut och läkare.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Du har stora möjligheter till kompetensutveckling både i din yrkesroll och inom olika behandlingsinsatser. Du kommer bland annat få utbildning och metodhandledning i R-ACT. Vi erbjuder även betald specialistutbildning inom psykiatri på halvfart.

Om tjänsten

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor inom psykiatrisk öppenvård kommer du även att arbeta som Case Manager enligt R-ACT. I ditt arbete som Case manager ansvarar du för planering, samordning, utförande och utvärdering av de utrednings- och behandlingsinsatser som är aktuella för patienten. Du har stöd av de olika professionerna i teamet i detta arbete. Du planerar vården i samråd med patienten i dennes närmiljö.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri. Gärna specialistutbildning psykiatri med kunskap och/eller erfarenhet av R-ACT, utbildning i vård och stödsamordning.

Vi söker dig som ställer dig positiv till teamarbete, men ändå kan arbeta självständigt. Du bör vara lösningsfokuserad, ha en planeringsförmåga och tycka om att arbeta långsiktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/255
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Persson, 070- 780 88 88
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 070- 082 47 61
Publicerat 2019-01-28
Sista ansökningsdag 2019-02-11

Tilbake til ledige stillinger