Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Inom gynekologin i Göteborg bedriver vi verksamhet på både Östra sjukhuset och Sahlgrenska sjukhuset. På Östra bedrivs elektiv benign kirurgi och all abortverksamhet. På Sahlgrenska bedrivs tumörkirurgi, benign kirurgi, akut kirurgi och kirurgi inom reproduktionsmedicin. Funktionen som operationskoordinator finns på båda sjukhusen. Operationskoordineringen på båda dessa enheterna är samordnad under en chef.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår operationsplanering, bokning och kallelse av patienter till operation, rapportera in och bevaka väntetider, registrera remisser samt ta fram statistik. Du har ofta telefonkontakt med patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska/barnmorska och har erfarenhet från kirurgisk eller gynekologisk vård. God kunskap inom gynekologi och kunskap i datasystemen Orbit, Melior och Elvis är meriterande.

Vi ser att du som söker har god organisationsförmåga och ett gott bemötande. Du behöver även vara stresstålig och noggrann, tycka om tempo och arbeta i team men även kunna arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/213
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Eva Vildhede, 031- 342 68 07
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Josefin Stenqvist , 073- 316 00 77
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-25

Tilbake til ledige stillinger