Skaraborgs Sjukhus, M6, BUP Neuropsykiatriska mottagningen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Är du en sjuksköterska som vill, vågar och kan?
Barn- och ungdomspsykiatrin inom Skaraborgs Sjukhus är inne i en offensiv utvecklingsfas och behöver fler sjuksköterskor som vill vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatri, som vågar utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre och som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga!

Beskrivning
BUP neuropsykiatriska mottagningen (BNM) söker nu en sjuksköterska. BNM utreder och behandlar barn samt ungdomar med frågeställningar kring diagnoserna ADHD och Autism. BNM är del i Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du ingå i ett tvärprofessionellt team som samverkar kring patient och närstående. I teamet ingår läkare, psykolog, sjuksköterskor, kurator, specialpedagog, logoped, dietist, enhetschef och medicinska sekreterare. Som sjuksköterska kommer du att arbeta med läkemedelsuppföljningar, stödsamtal, deltaga i föräldrautbildningar och samverka med andra aktörer.

I arbetet ingår att utveckla och förmedla din specifika omvårdnadskunskap, både i mötet med patient och närstående, men även till övriga i teamet. Vi samverkar med andra aktörer som skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Att vara bekväm med att hålla föredrag och utbildning är en förutsättning då en viktig hörnsten i stödet till närstående sker genom utbildning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri, som vill förbättra barn och ungdomars fysiska och psykiska hälsa. Du har ett starkt patientfokus och trivs med att utveckla verksamheten tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom du kommer att arbeta i nära samarbete med flera olika yrkeskategorier och externa vårdkontakter ser vi att du är en person som är flexibel och tycker om att arbeta i team.

Du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer, därför krävs det att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer samt att du har en hög personlig mognad. I ditt arbete är du strukturerad, tydlig och ordningsam och du klarar av att hålla ett högt arbetstempo under stressade situationer där du måste hantera flera saker samtidigt. 

Övrigt
Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. Kallelser för intervju kommer ske fortlöpande under rekryteringstiden.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/183
Kontakt
  • Pernilla Blomqvist, 0700-206548
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tilbake til ledige stillinger