Närhälsan Barn och ungdomsmedicin Öckerö

Regionhälsan är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om arbetet

Som psykolog på barn- och ungdomsmedicin tar du hand om de barn och ungdomar som söker till mottagningen med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Arbetsuppgifterna är varierande och vi hoppas du tycker det är en rolig utmaning att båda ha diagnostiska uppdrag och behandling av barn och ungdomar i alla åldrar.

Tillsammans med andra medicinska specialiteter på mottagningarna kommer du ingå i vårt teambaserade arbetssätt. Vi arbetar dagtid och är lediga på helgen. Flextid, friskvårdsbidrag och ersättning för sjukvård är några av våra många förmåner.

Om oss

På vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning utreder, behandlar och följer vi upp barn med kroniska åkommor. Mottagningarna är organiserade som en samlad enhet med mottagningar på Hisingen, Västra Frölunda, Kungshöjd, Kungälv, Ale, Tjörn, Partille, Mölndal, Mölnlycke och Öckerö.

Öckerö är en vackert belägen kommun som består av många öar i skärgården med goda färjeförbindelser.

Mottagningen finns i nya ändamålsenliga lokaler med vårdcentral, BVC, Ungdomsmottagning, Rehabmottagning och BUP.  

Vi har ett gott samarbetsklimat, nöjda patienter och ett omväxlande arbete. Vi samarbetar med Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus, vårdcentraler, BVC och skolhälsovård.

Om dig

Du är legitimerad psykolog med erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Har du arbetat inom BUM, skola, BUP, MBHV eller BUH tycker vi självklart att det är en fördel. Det är önskvärt att du har kunskaper och erfarenhet av KBT-orienterade metoder, men gärna med ett pragmatiskt och integrativt synsätt snarare än starkt fokus på någon viss metod eller teori. Vi tycker det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är trygg i din yrkesroll. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/50
Kontakt
  • Ann-Charlotte Harrysson, Områdeschef, Tfn 0730 - 68 94 00
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, Tfn 0705 - 08 67 81
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-08

Tilbake til ledige stillinger