Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Vårdadministrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Som medicinsk sekreterare/chefsstöd hos oss kommer du att arbeta i en spännande och dynamisk miljö, tillsammans med övrig administrativ personal och vårdpersonal. På administrativa enheten inom Ortopedin är vi totalt 42 medarbetare; medicinska sekreterare, receptionister/kanslister, Heromarapportörer samt systemadministratörer. Verksamheten är geografiskt fördelad på tre sjukhus.

Om tjänsten

Inom ortopedin finns många olika specialiteter, vilket gör arbetet varierande och stimulerande. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete som chefsstöd åt sektionschefen på Rygg/Tumörteamet.

Dina arbetsuppgifter består av all förekommande administration för sektionschefen. Du kommer ansvara för sektionschefens diktat och övriga dokumentation. Protokollföring, fakturahantering, resebokningar, IVO och LÖF-ärenden. Organiserar och administrerar vid nyrekrytering av läkare till teamet. Heromarapportör för de läkare som ingår i Rygg/Tumörteamet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har likvärdig utbildning. Vana vid Melior och ELVIS och Heroma är meriterande. Du ska ha god organisationsförmåga, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är positiv, engagerad och är intresserad av ett roligt, stimulerande och självständigt arbete. Meriterande är om du tidigare arbetat som chefsstöd. 

Vi kommer hålla intervjuer löpande under annonseringstiden så välkommen med din ansökan, redan idag!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7816
Kontakt
  • Enhetschef, Linda Östman, 072- 244 28 46
Facklig företrädare
  • Vision, Marie Tjärnlund , 076- 130 37 88
Publicerat 2018-12-20
Sista ansökningsdag 2019-01-17

Tilbake til ledige stillinger