Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Neuropsykiatriska mottagningen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår öppenvårdsmottagning i Skövde. Vi är en del i verksamhetsområde M6 som består av barn- och ungdomspsykiatri i form av öppenvårdsmottagningar och neuropsykiatrimottagningar för barn och unga i åldern 0-18 år. Verksamheten har också en separat mottagning för ätstörningspatienter i åldrarna 11 år och uppåt. Vi bedriver specialiserad vård i hemmet genom våra mellanvårdsteam, utför akuta bedömningar veckans alla dagar och har mottagningar på samtliga sjukhusorter i Skaraborg. Upptagningsområdet är alla 15 kommuner inom Skaraborg och vi har en bred samverkansyta runt våra patienter.

Arbetsuppgifter

Medicinska sekreteraren har mångskiftande arbetsuppgifter, bland annat dokumentation, journal- och arkivhantering, registrering, telefonservice samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. 

Kvalifikationer

Dokumenterad utbildning till medicinsk sekreterare. Önskvärt med kunskap i Melior samt Elvis. Du skall vara flexibel, noggrann och känna att service ligger dig varmt om hjärtat.

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7488
Kontakt
  • Anna Sjöstrand, 0700-825599
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-431000 vx
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2019-01-07

Tilbake til ledige stillinger