Närhälsan Borås barnmorskemottagning

Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Under 2019 kommer vi behöva förstärkning till vår verksamhet då ordinarie personal kommer ingå i ett projekt på deltid.

Om arbetet

Som dietist hos oss arbetar du framförallt med individuella besök eller telefonkonsultationer, men även gruppbesök samt stöd och handledning till personal kan bli aktuellt. Din arbetsplats är i första hand barnmorskemottagningen i Borås och enstaka arbetsdagar på barnmorskemottagningen i Kinna kan förekomma.

Den huvudsakliga inriktningen i ditt arbete är rådgivning till gravida med högt BMI. Du hjälper även andra förekommande grupper på mödrahälsovården som gravida med illamående, lågt BMI och graviditetsdiabetes eller personer med behov av kostrådgivning i samband med preventivmedelsrådgivning. Du kommer också att träffa ungdomar som remitterats från ungdomsmottagningen, framförallt med anledning av viktrelaterade frågor.

Arbetstid och arbetsplats

Arbetet på mottagningen utförs måndag-fredag med flextid. Arbetstiden anpassas i första hand efter enhetens behov och tillgängliga lokaler, samtidigt som du har möjlighet att framföra önskemål om hur du vill förlägga din arbetstid. Gruppverksamhet fram till sen eftermiddag kan förekomma. Goda pendlingsmöjligheter med allmänna kommunikationsmedel finns till både Borås och Kinna.

Om oss

Närhälsan har barnmorske- och ungdomsmottagningar i Borås, Bollebygd, Mark, Ulricehamn, Svenljunga, Vårgårda, Herrljunga och Tranemo och som dietist är ditt uppdrag att ta emot patienter från alla mottagningar. Även om mottagningarna finns på olika orter jobbar vi tillsammans mot gemensamma mål.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet av arbete med gravida och ungdomar är meriterande.

Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, såsom flexibilitet, ett gott bemötande mot både patienter och kollegor samt god samarbetsförmåga.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat på deltid om 30 % med tillträde i februari till och med 20191231.

Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7458
Kontakt
  • Lena Störholt, Enhetschef, Tfn 076-1454902
  • Sofia Kallenius eller Tina Dahlberg, Dietister, Tfn 010 - 435 95 02, 0320 - 77 92 94
Facklig företrädare
  • Birgitta Schöning, Tfn 0768 - 87 31 32
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Tilbake til ledige stillinger