Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU)

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du starta din karriär på ett av norra Europas största sjukhus? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Som biomedicinsk analytiker har du en viktig roll på sjukhusets laboratorier och kliniker där du arbetar med att ta fram underlag för diagnos och behandling. Du arbetar bland annat med analyser och undersökningar av blod, kroppsvätskor och vävnader. Arbetet kräver att du är noggrann och kan hantera flertalet analysmetoder och instrument. Sjukhuslaboratorierna erbjuder kreativa miljöer där forskning och utveckling är en viktig del av verksamheten. Verksamheten är ackrediterad och miljöcertifierad.

Tycker du att det låter spännande? Är du utbildad biomedicinsk analytiker eller blir klar med din utbildning senast i juni 2019 kan du vara personen vi söker!

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7434
Kontakt
  • HR-servicecenter, sommar.su@vgregion.se
Publicerat 2019-03-29
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Tilbake til ledige stillinger