Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sömnmedicinsk avdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Sömnmedicinska mottagningen är en enhet för diagnostik och behandling av andningsrelaterade sömnstörningar och andra sömnsjukdomar. Vi utreder bland annat patienter med sömnapné och provar ut behandling av andningshjälpmedel, till exempel CPAP och ventilator. Verksamheten är tekniskt inriktad, och du erbjuds en omfattande introduktion. Det bedrivs även forskning i samarbete med enheten. Teamet består av läkare, biomedicinska analytiker, sjuksköterskor och undersköterskor. Mottagningen är öppen måndag till fredag och i den här tjänsten arbetar du enbart dagtid.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Arbetet är mycket självständigt och du ansvarar för patienter som genomgår utredningar inom specialiteten. Arbetsuppgifterna innefattar kontroller, registreringar samt analyser av dessa. Du undervisar patienter i samband med utprovning samt uppföljning av olika andningsstöd.

Vem söker vi?

Du är legitimerad sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en tekniskt inriktad verksamhet. Du är van vid och tycker om att använda dator i det dagliga arbetet. Du är bra på att se helheten och tycker om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i ditt arbete. Då du kommer att ha egna mottagningsbesök ser vi att du är en stabil och trygg person som är tydlig i din kommunikation till patienter och till det egna teamet. Du bör även ha intresse av att arbeta administrativt, då administration är en del av det dagliga arbetet. Vi förväntar oss att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och har ett gott omdöme. Du vill ge den bästa vården och har ett bra bemötande mot patienter och kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7394
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Karin Stephan, 031-342 66 10
  • Vårdenhetschef, Eva Rosander, 031-342 66 11
  • Sektionsledare, Jeanette Norum, 031-342 98 82
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, AnnMarie Björk, 031-342 33 49
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Tilbake til ledige stillinger