Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Verksamhetsområde Psykiatri Affektiva ansvarar för att ge invånarna i storgöteborg en specialistpsykiatrisk vård inom syndromen förstämning, ångest och personlighetsstörning. Vi ger även vård till invånare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och ätstörning. Inom verksamheten finns även den SU-gemensamma psykiatriska akutmottagningen. Läkarna inom verksamhetsområdet är organiserade under två sektionschefer, som du kommer utgöra administrativt stöd för, tillsammans ytterligare en assistent.

Om tjänsten

Huvuduppgiften i arbetet är att vara ett dagligt stöd för sektionschefer inom Psykiatri Affektiva samt att aktivt arbeta för att säkerställa att läkarbemanningen fungerar. Som assistent arbetar du proaktivt och samlar in underlag för önskemål om bak- och primärjour och gör en månadsplanering för avdelningar samt mottagningar. När frånvaro uppstår med kort varsel arbetar du aktivt för att lösa bemanningsfrågan. Det handlar om att i samråd med sektionschef kunna prioritera olika behov och genom dialog och samråd få till en så god och kostnadseffektiv lösning för verksamheten som möjligt.

I samband med rekrytering av nya läkare ansvarar du som assistent bland annat för hantering av spontanansökningar, administrering av anställningsunderlag, planering av introduktionsutbildning, samt att säkerställa att nyanställda får rätt behörigheter. Som en del i uppdraget ingår rollen som Heroma-rapportör, det vill säga hantering av datasystem för lön och arbetstid. I rollen ingår även uppgifter för läkarplanering och administration, tjänsteintyg och rekommendationsbrev samt posthantering och mailutskick. Du kommer att delta i olika mötesfora och ansvara för minnesanteckningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig med gymnasial utbildning inom administration eller personalfrågor med några års arbetslivserfarenhet. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska språket och du ska kunna kommunicera och sammanfatta information på ett bra sätt både muntligt och skriftligt. Allt arbete sker i olika databaser och system och ställer höga krav på datavana och goda kunskaper i Officepaketet, specifikt Excel, Powerpoint och Word. Eftergymnasial utbildning inom administration och erfarenhet av likartade arbetsuppgifter inom sjukvård är meriterande.

Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper. Det är ett mycket självständigt arbete som ställer krav på god förmåga att organisera och strukturera arbetet. Du ska jobba proaktivt med hela arbetsflödet och förekomma problem genom att följa upp och säkerställa att alla har rätt information. Tjänsten kräver social förmåga då en stor del av arbetet handlar om att verka för goda relationer i gruppen. Det är en central roll som ger en överblick över organisationen som helhet där man behöver kunna se hela kedjan, ta ansvar och hålla i helheten med en förståelse för vilka som behöver involveras i fattade beslut. I och med att du kan komma i kontakt med känsliga uppgifter krävs det en hög integritet och lyhördhet.

Rollen ställer stora krav på flexibilitet och professionellt bemötande. Ingen dag är den andra lik och en planerad dag kan snabbt behöva omprioriteras. Det ställer i sin tur krav på en känsla för ordning och reda i kombination med ett ansvarstagande för att så långt som möjligt självständigt hitta en lösning. Eftersom det är mycket som händer under dagen behöver man kunna behålla lugnet även i pressade situationer och på ett smidigt sätt kunna sätta gränser. Som person har du en stark känsla för service och tycker att det är roligt med mycket sociala kontakter och ett nära samarbete med andra. Du skall ha förmåga att ta initiativ och vara intresserad av att vara med och utveckla verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7385
Kontakt
  • Tf. verksamhetschef, Mathias Alvidius, 076-050 15 07
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-13

Tilbake til ledige stillinger