Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologavdelning 17 och 30

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du en sjuksköterska som vill vara med och påverka morgondagens vård, då är avdelning 17/30 rätta platsen för dig.

Vården idag är under ständig förändring och för att kunna hänga med behöver vi dig som kommer in med nya friska idéer. Vi är ett gott gäng som med kunskap och humor vill skapa den bästa möjliga vård för våra patienter. Under hösten kommer Prostata Cancer Centrum slå upp dörrarna i en del av avdelningen och på sikt är tanken att öppenvård och slutenvård ska integreras för patienterna med prostatacancer.

Vi vårdar patienter med sjukdomar i urinvägarna och vår verksamhet omfattar allt från stor öppen kirurgi till robottassisterad titthålskirurgi som varvas med ett kontinuerligt flöde från Akut- och olycksfallsmottagningen. Vi är mycket stolta över vår robotverksamhet som vi succesivt utökar med nya patientgrupper. I dagsläget omfattar den prostatektomier, nefrektomier, cystektomier och stora lymfkörtelutrymningar. Med en snabb utveckling från stor öppen kirurgi till att operera mer minimalinvasivt behöver vi ständigt tänka nytt och vi lär oss nya saker.

Vad kan vi erbjuda dig?

För att hålla en hög kunskapsnivå och ge urologpatienten bästa möjliga vård är det viktigt att du som sjuksköterska hos oss får möjlighet till vidareutveckling och utbildning. Verksamheten anordnar med jämna mellanrum en grundläggande urologisk internutbildning som sträcker sig över en termin och vi ser gärna att alla sjuksköterskor läser Urologisk omvårdnad 15 hp. Vi håller på att utveckla ett arbete med mentorskap för att underlätta för nyutexaminerade sjuksköterskor att växa in i sin profession.

Vi är två vårdenhetschefer med mångårig urologisk erfarenhet. Vi leder avdelningen i ett gemensamt ledarskap vilket gör att vi finns tillgängliga och är delaktiga på avdelningen.

Vårt mål är att du som sjuksköterska ska kunna koncentrera dig på dina sjuksköterskeuppgifter och därför har vi en vårdplaneringssjuksköterska och en receptarie på avdelningen alla vardagar. Vi arbetar i parvård med undersköterska och vi har ekonomibiträden som tar hand patientkök och annat viktigt kringarbete.

Tjänsten omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi arbetar två helger av fem.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta på sjukhus och gärna inom urologisk eller annan kirurgisk verksamhet. Som person är du engagerad och driven och gillar att vara med och påverka. Arbetet förutsätter initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Vill du vara med och utveckla urologin i Göteborg, då ska du börja arbeta hos oss.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7284
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annika Svensson, 031 - 342 76 64
  • Vårdenhetschef, Anna Richardsson, 031 - 342 76 60
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031 - 342 33 50
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2019-01-07

Tilbake til ledige stillinger