Närhälsan Ågårdsskogens Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Ågårdsskogens vårdcentral. Vårdcentralen är med cirka 70 medarbetare och över 18 700 listade patienter regionens största vårdcentral. Här finns bl a läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och ackrediterat laboratorium.

För oss på Ågårdsskogens vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral: http://www.narhalsan.se/agardsskogenvardcentral

Om arbetet
Vi kommer att ihop med dig starta upp en Äldremottagning där Du kommer att jobba med personcentrerad vård i team med patient, ev närstående samt läkare på vårdcentralen. Du kommer att vara den som koordinerar teamet och fungerar som en fast vårdkontakt för patienten. Arbetet innebär att jobba efter standardiserat vårdprogram med medicinska kontroller och med symptomskattning inför läkemedelsgenomgång.

Vid försämring av patienten eller frågor är Du den första kontakten. Vården ges på mottagningen eller vid hembesök där patienten träffar teamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdplaneringsmottagningen som arbetar med SAMSA och SIP.

Om dig
Du är sjuksköterska med specialistutbildning inom äldresjukvård vilket är meriterande eller distriktssköterska.
Vi arbetar aktivt tillsammans med nya arbetssätt för att skapa ett mervärde för våra patienter, lägger stor vikt vid personliga egenskaper och flexibilitet.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7230
Kontakt
  • Åsa Jolesjö, Vårdcentralschef, tel. 0510-854 51
  • Marita Sigurd, Enhetschef, tel. 0510-856 46
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-11-23
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Tilbake til ledige stillinger