Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk immunologi & transfusionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli duktig på mycket och samtidigt få möjlighet att specialisera dig? Då är du välkommen till oss på Immunologiska laboratoriet på Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin! Du trivs på ett högteknologiskt laboratorium och gillar att arbeta med både manuella metoder och avancerad teknik. Om du är biolog eller biomedicinare, så kan du vara den vi söker. Antingen är du på väg mot examen, ny i yrket eller har jobbat några år. Vi är intresserade av dig!

Immunologiska laboratoriet är en arbetsplats med mycket kunskap och erfarna kollegor som delar med sig till dig som är ny. Vi erbjuder våra kunder, både inom och utanför Sveriges gränser, en stor bredd av analyser. Det är vi stolta över! Vi är ackrediterade, arbetar kvalitetssäkrat och går en spännande framtid till mötes där vi både kommer att växa och byta våra teknikplattformar mot ny avancerad teknik. Hos oss arbetar du med korta eller längre utredningar, både planerade och akuta.

Blir du nyfiken på oss?

Klinisk immunologi bedriver utredningar vid allergi, autoimmunitet och immunbristsjukdomar, bland annat för bedömning av sjukdomsaktivitet eller för att se om en behandling haft effekt. Metoderna som används inkluderar FEIA, ELISA, PCR, immunofluorescens, immunoblotting, flödescytometri och cellulära funktionstester.

Vill du börja hos oss?

För att söka behöver du vara högskoleutbildad biolog, molekylärbiolog eller biomedicinare. Erfarenhet från liknande arbete ser vi som meriterande.

Du utför laborativa uppgifter och rutiner som ingår i provhantering, analysering och svarsutlämning. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand men är samtidigt bra på att samarbeta i team och tydlig när du kommunicerar med andra. Vi tror att du trivs med att inte alltid veta vad dagen har att bjuda på, kan omprioritera och planera om när det behövs. Du gillar manuellt utredningsarbete och att samtidigt ha tillgång till den senaste tekniken som du får på ett högteknologiskt lab. Och sist men inte minst, du är mån om att leverera en god service och kvalitet, tycker det är viktigt med ett gott bemötande och att kunden blir nöjd!

Vi ser fram emot din ansökan och undrar du något så är du välkommen att höra av dig till oss!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-07
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7222
Kontakt
  • Enhetschef, Marie Mineur, 070-020 59 40
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Berit Johansson, 031-343 41 60
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-11

Tilbake til ledige stillinger