Närhälsan Skene vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Skene vårdcentral. Vi är 35 medarbetare som arbetar i fina lokaler. Vårdcentralen har 12 200 listade patienter och är belägen i samma byggnad som Södra Älvsborgs Sjukhus Skene.

Skene ligger i natursköna Marks kommun med goda kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg.

Om arbetet

Du kommer att erbjudas ett varierande och stimulerande arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar bl a triagering samt rådgivning i både telefon och på mottagning. Du kommer även att ha en egen mottagning samt göra hembesök.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och du kommer att vara en viktig del i något av de team som arbetar med utveckling och förbättringar på vårdcentralen. Vi har en god sammanhållning på arbetsplatsen och vi tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas då det är vår övertygelse att det gynnar våra patienter.

I tjänsten ingår även viss jourtjänstgöring vid vår jourcentral.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta teambaserat med rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du är distriktssköterska/sjuksköterska gärna med någon form av specialistkompetens, t ex astma/KOL, diabetes eller hjärtsjukvård, och gärna med några års erfarenhet inom primärvård. Att du agerar professionellt, är kommunikativ och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss.

Här kan du läsa mer om Vårdcentralen Skene:

http://narhalsan.se/skenevardcentral

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5553
Kontakt
  • Susanne Blid, Vårdcentralschef , Tfn 0700 - 20 79 51
Facklig företrädare
  • Nina Svedberg, Vårdförbundet, Tfn 0702 - 67 77 46
Publicerat 2018-09-11
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Tilbake til ledige stillinger