Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Vårdadministrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Som avdelningssekreterare inom verksamhetsområde Ortopedi får du en arbetsplats i händelsernas centrum!

Du kommer att arbeta i en spännande och dynamisk miljö tillsammans med andra avdelningssekreterare och vårdpersonal. Inom ortopedin finns många olika specialiteter vilket gör arbetet intressant och stimulerande. Vi söker nu en avdelningssekreterare till vårdavdelning på Mölndals sjukhus. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete.

Vid den administrativa enheten vid Ortopedi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, är vi cirka 49 medarbetare; medicinska sekreterare, avdelningssekreterare, receptionister/kanslister, Heromarapportörer, systemadministratörer. Verksamheten är geografiskt lokaliserad till alla tre sjukhusen Mölndal, Sahlgrenska och Östra.

Vi är en stor enhet och det ger dig som avdelningssekreterare goda möjligheter till variation i arbetet. Avdelningssekreterarna arbetar i team. Du kommer att ha mycket kontakt och samarbete med olika yrkesgrupper. Vi arbetar även med kvalitetsregister.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som avdelningssekreterare har du en viktig funktion på vårdavdelningen. Dina arbetsuppgifter består av vårddokumentation – utskrift av bland annat, epikriser, remisser, operationsberättelser, brev och intyg. Diagnosregistrering och patientadministrativt arbete sker i ELVIS. All journaldokumentation sker i Melior. Journalhantering i form av patchning av dokument inför skanning i E-arkiv.

Vem kan söka?

Det är ett krav för denna tjänst att du har vårddokumentationsutbildning. Vana vid Melior och ELVIS är meriterande.

Du är positiv, engagerad och intresserad av ett roligt, stimulerande och självständigt arbete. För att passa in i rollen som medicinsk sekreterare hos oss behöver du ha god organisationsförmåga, kunna ge ett professionellt bemötande och leverera god kvalitet i ditt arbete. Att du ska kunna samarbeta i team ser vi som är självklarhet.

Stämmer det in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal, Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3949
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Alvelin, 070- 020 67 46
  • Setionsledare, Pamela Barria Jansson, 076- 940 28 60
Facklig företrädare
  • Vision, Marie Tjärnlund, 076- 130 37 88
Publicerat 2018-06-11
Sista ansökningsdag 2018-08-06

Tilbake til ledige stillinger