NU-sjukvården, Vuxenpsykiatrisk öppenvård, Öppenvårdsmottagning Trollhättan

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du redo för nästa steg? Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Vår ambition är att erbjuda och skapa förutsättningar för ett stimulerande och utvecklande arbete på vår mottagning där du arbetar tillsammans med väl inarbetade kollegor med en god arbetsgemenskap.

Om verksamheten
Psykiatriska öppenvårdsmottagningen ses som basen i den specialistpsykiatriska verksamheten där målet är att, så långt som möjligt, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Målgruppen är personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis personer med svår depression, bipolär sjukdom, svår personlighetsstörning, svåra ångesttillstånd, samsjuklighet, dvs psykisk störning/sjukdom med samtidigt missbruk/beroende, samt utredning och behandling av ADHD.

Som sjuksköterska hos oss på mottagningen kommer du att vara en del av vår arbetsgrupp som består av drygt 40 personer. Du ingår i en omvårdnadsgrupp som består av tolv sjuksköterskor och två skötare, som arbetar dagtid, och åtta sjuksköterskor som arbetar i vårt mobila akutteam.

Vi är fördelade på tre team bestående av läkare, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter och teamsekreterare. I vår verksamhet ingår även psykiatrisk dagsjukvård med arbetsterapeuter, psykologer, sjuksköterskor och skötare.

Vi är måna om en nära och god samverkan med våra vårdgrannar och samarbetspartner, såsom kommun, primärvård, försäkringskassa och arbetsförmedling.

Hur ser en arbetsdag ut?
Som sjuksköterska hos oss dina arbetsuppgifter bestå av psykiatriskt omvårdnads-och behandlingsarbete bland annat i form av medicinuppföljning, bedömningssamtal, telefonrådgivning, vårdplanering, vårddokumentation samt stabilisering-, stöd- och samtalsterapier. Behandlingsarbetet kan ske såväl enskilt som i grupp.

Arbetet sker i ett nära samarbete med övriga kompetenser i teamet samt med den psykiatriska dagsjukvården och dess arbetsterapeuter, sjuksköterska och skötare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Det är meriterande om du har utbildning i KBT och/eller DBT.

Vi ser det som en stor tillgång om du har erfarenhet från psykiatrisk verksamhet och har ett stort intresse för och en god kunskap i psykiatri. Arbetet kräver att du har en personlig mognad, vana och tycker om att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Som person är du strukturerad, tydlig, ordningsam, ansvarstagande, målmedveten och har stor flexibilitet. Du är van att ta egna beslut. God social kompetens där humor, framåtanda och positivt tänkande är en klar merit.

För dig är respekt, både gentemot dig själv och andra, en självklarhet. Vi arbetar i en tempofylld och föränderlig vardag och det är viktigt att du kan hantera det på ett sätt som gagnar både verksamheten och din egen återhämtning.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Dagtjänstgöring.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3534
Kontakt
  • Vårdenhetschef Anette Hjern Jegerås, tfn 010-435 59 41
  • Bitr vårdenhetschef Jessica Rosengren, tfn 010-435 59 75
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lars Korp, tfn 010-435 64 84
Publicerat 2018-06-11
Sista ansökningsdag 2018-07-13

Tilbake til ledige stillinger