Södra Älvsborgs Sjukhus , Medicinkliniken, M4/UVA

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
M4/UVA som ingår i medicinsektionen är en arbetsplats med cirka 45 medarbetare. Vårdavdelningen har inriktning mot nefrologi, gastroenterologi samt endokrinologi. Vi är en UVA (utbildningsvårdsavdelning), och handleder sjuksköterskestudenter i termin 2 och 4 under deras verksamhetsförlagda utbildning. Avdelningen har en huvudhandledare och klinisk lärare knuten till verksamheten.

Avdelningen har 24 vårdplatser fördelade i fyra moduler där vi arbetar i team med patienten i fokus. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete på en rolig och trivsam vårdenhet. Kompetenta och erfarna medarbetare kommer att ge dig stöd så att du utvecklas i din yrkesroll. Avdelningen står som modell för vård av hög kvalitet och nytänkande och vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund, där patientperspektivet, professionalitet och helhetssyn är grundstenar och utgör plattform för utveckling i en trygg och lärande miljö.

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet för nattjänstgöring.
Arbetet som sjuksköterska på M4/UVA innebär viss handledning nattetid av studenter parallellt med vård av patienterna. En målsättning är att alla sjuksköterskor ska ha en grundläggande handledarkompetens för att kunna handleda studenter. Vi erbjuder våra medarbetare handledarutbildning på Vårdhögskolan i Borås vilken sker under arbetstid. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet såsom förmåga att arbeta i team, flexibilitet och vilja att arbeta på en medicinsk vårdavdelning. Vi är en arbetsgrupp med glada och positiva medarbetare som väntar på just dig!

Vill du veta mer om arbetet som sjuksköterska på vår avdelning är du hjärtligt välkommen att ringa till mig, Lena Wetterlund (vårdenhetsschef).

Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden så du är välkommen att sända in din ansökan snarast.

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller efter överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2685
Kontakt
  • Lena Wetterlund, Vårdenhetschef, 033-616 22 04
Facklig företrädare
  • Carola Ericsson, Vårdförbundet, 033-616 22 14
Publicerat 2018-04-13
Sista ansökningsdag 2018-05-13

Tilbake til ledige stillinger