Södra Älvsborgs Sjukhus, Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Lerum

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Västra Götalandsregionen utvecklar den specialistpsykiatriska vården och startar nu två mottagningar, i Uddevalla och Lerum med regionalt uppdrag riktat mot patienter med OCD-Tvångssyndrom och angränsande tillstånd.
Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning OCD – Tvångssyndrom Lerum erbjuder konsultativa insatser, utredning och bedömning samt behandling av tvångssyndrom och relaterade syndrom. Teamets vårdutbud kommer att komplettera övriga specialistpsykiatrins arbetssätt och uppdraget riktar sig till patienter i hela regionen. På VUP SÄS OCD-mottagning kommer följande personalkategorier vara representerade: medicinsk sekreterare, läkare, sjuksköterska, psykoterapeut och tre psykologer. OCD-teamet kommer att samlokaliseras med vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Lerum. De regionala OCD- mottagningarna har endast behandlingsansvar och tar inte över patienten vid remittering. Omvårdnadsansvaret kvarstår hos remitterande öppenvårdsmottagning. Remisser tas endast emot av psykiatriska öppenvårdsmottagningar. 

Kvalifikationer 
Du som söker är specialistläkare i psykiatri och det är stor fördel om du har erfarenhet av arbete med patienter med OCD-diagnos. Arbetet i teamet och på mottagningen bygger på ett stort engagemang, en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Körkort krävs. 

Arbetsuppgifter
l arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Genomföra strukturerade utredningar
  • Ansvara för patienternas behandling och uppföljning
  • Handleda och undervisa ST-läkare, AT-läkare, underläkare och medicine studerande
  • Delta i metod- och annat utvecklingsarbete
  • Delta i klinikens jourverksamhet

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss. Bifoga vidimerad yrkes legitimation med ansökan.

Intervjuer kan komma att göras fortlöpande under ansökningstiden så du är välkommen med ansökan redan idag!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1681
Kontakt
  • Johannes Cannan Magnusson, vårdenhetschef, 0738-46 91 96
Facklig företrädare
  • Peter Geiger, läkarföreningen, 033-616 1000 vxl
Publicerat 2018-02-28
Sista ansökningsdag 2018-04-02

Tilbake til ledige stillinger