Södra Älvsborgs Sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss på AnOpIVA
SÄS gör ca 11 000 operationer om året och har en stor bredd på verksamheten. Allt fler ingrepp görs inom den dagkirurgiska verksamheten. En annan del av verksamheten som stadigt ökar är sövning i samband med röntgenologiska och endoskopiska ingrepp, detta tillsammans med akuta larm och transporter mellan sjukhus är aktiviteter som påverkar planeringen av verksamhet på våra operationsenheter. Anestesikliniken bedriver akut och planerad verksamhet i Borås samt planerad endoskopisk verksamhet i Skene. Verksamhetsområdet omfattas av en intensivvårdsavdelning, två operationsavdelningar, två postoperativa avdelningar, en smärtenhet och två endoskopiska enheter.

Vi är en läkargrupp på 34 läkare som är involverade verksamhet på flera olika enheter så som MR, förlossningen, röntgen och akuten. Vi har en aktiv traumaprocess som jobbar med utbildning och traumaövningar.

Om vår lediga tjänst
Vi arbetar med att ständigt utveckla anestesi- och intensivvården och söker nu dig som vill vara med och föra utvecklingen framåt. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i vår breda verksamhet. Inom verksamheten finns det mycket kompetens inom bl.a. regionalanestesi. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbeten där vi bland annat har nya spännande arbetssätt på IVA och ett framgångsrikt arbete med att korta köerna till operation. Just nu lägger vi ett stort fokus på att jobba med våra olika kvalitetsregister och förbättrade arbetssätt kopplat till detta.

Vi har en god arbetsmiljö och stora möjligheter till vidareutveckling och fortbildning. Möjligheter till forskning via SÄS forskningsavdelning. Jourtjänstgöringen i jourveckor är förlagd med efterföljande ledighet. 

Tjänsten är tänkt att vara en tillsvidaretjänst på heltid men på verksamhetsområdet har vi också erfarenheter av kombinationstjänster mellan förvaltningar och diskuterar gärna vidare hur en eventuell kombinationstjänst skulle kunna vara aktuell.

Din profil
Du som söker har svensk läkarlegitimation och svenskt bevis på specialistkompetens i anestesi- och intensivvård samt behärskar det svenska språket med lägst nivå C1. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och fäster särskild uppmärksamhet på ditt intresse för handledning, utbildning och forskning men naturligtvis även din sociala kompetens och samarbetsförmåga. Vidare har du viljan att bidra till att vår verksamhet utvecklas effektivt och till att upprätthålla det positiva arbetsklimatet på våra enheter.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2362
Kontakt
  • Martin Henricson, läkarchef, 033-6163607
Facklig företrädare
  • Laura Florina Raduta, Sveriges Läkarförbund, 033-6162346
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb