NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Gyn- och BB avdelning 35

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Det här kan bli din nya arbetsplats
På Kvinnokliniken NÄL arbetar 260 medarbetare med gynekologisk och obstetrisk vård. Vår
gemensamma vision är ”Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats med kompetenta och professionella medarbetare”. Klinikens slutenvård består av
förlossningsavdelning, BB-avdelning och gyn/BB-avdelning. Slutenvårdsavdelningarna är samlade i gemensamma lokaler och har ett nära samarbete med varandra. Kliniken består även av flera
mottagningar som gynekologisk mottagning, onkologisk gynekologimottagning samt mottagning för gravida och nyförlösta.

På vår Gyn/BB avdelning vårdar vi kvinnor med gynekologiska problem, både benigna och onkologiska samt nyförlösta mammor och barn. Vi tar emot abortpatienter samt patienter med graviditetsrelaterade problem. I anslutning till avdelningen finns även en onkologisk mottagning dit patienter med gynekologisk cancer kommer för behandling och samtal.

Avdelning 35 bemannar även Akutmottagning gynekologi på jourtid: där tar vi emot kvinnor med akuta gynekologiska besvär och patienter som är gravida fram till vecka 21+6 och har akuta graviditetsrelaterade besvär. Till oss kommer även patienter som har utsatts för våldtäkt eller sexuellt övergrepp. Vi undersöker, tar prover och säkrar även spår.

Att arbeta hos oss
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete där du dagligen får göra skillnad för våra patienter. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av undersköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, läkare och kulturtolkar. Vårt uppdrag är att utforma vården tillsammans med våra patienter.

Vi arbetar aktivt för att öka personcentreringen i vår vård bland annat genom att dagligen genomföra ”bedside-rapporter” tillsammans med patienten. Vi är en trygg arbetsgrupp med hög energi och fin sammanhållning. Vi ser framåt för att bevara och utveckla en god arbetsmiljö och en god och säker vård.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med:

  • Välanpassad introduktion  
  • God arbetsmiljö  
  • Möjlighet till kompetensutveckling  
  • Individuellt schema  
  • Friskvårdsbidrag  
  • Fri hälso- och sjukvård  
  • Personalklubb med förmåner och rabatter

Kvalifikationer:
Du är barnmorska eller legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av kirurgi, onkologi eller
akutsjukvård är det meriterande.

Som person är du självständig, ansvarstagande, strukturerad och empatisk. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att arbeta både självständigt och även i grupp. Du som söker gillar att jobba i ett varierat tempo och i nära samarbete med övriga kollegor. Självklart ska du ha ett stort intresse för kvinnosjukvård. Du är engagerad, innovativ och positiv till utveckling av verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Annonsen avser en tillsvidaretjänst med tjänstgöringsgrad 75-100%, arbetstiden är förlagd till dygnets alla timmar. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2070
Kontakt
  • Ida Lindahl, Avdelningschef, tel.070-0206518
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets kansli, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb