Västra Götalandsregionen, Västfastigheter bygg och förvaltning


Är du ingenjörsstudent och intresserad av fastighetsförvaltning och underhållsplanering? Vi söker nu två studentmedarbetare till hösten 2024!

Som studentmedarbetare inom regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning får du i uppdrag att samla in och sortera olika typer av teknisk information för att lägga in i installationsdatabasen och underhållsmodullen. Informationen ligger som grund för planeringen av förebyggande underhåll och långsiktig underhållsplanering. Arbetet blir en del av projektet installationsdatalyftet som startade under 2022 och som nu är i sin slutfas. Arbetet sker i nära samarbete med flera kollegor som har olika tekniska roller för våra byggnader och tekniska försörjningssystem.

Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom Västra Götalandsregionen och har studier som huvudsaklig sysselsättning under höstterminen 2024.

Som studentmedarbetare får du knyta värdefulla kontakter och för oss som arbetsgivare ger det möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av din kunskap. Anställningen är ca 5–15 tim/vecka och du förlägger arbetstiden tillsammans med den utsedda handledaren utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra Götalandsregionen på vår hemsida, Läs mer här!

Din kunskap och bakgrund

Du har en byggnadsteknisk kunskap genom den ingenjörsutbildning på högskola-/universitet du idag går. Vi ser gärna att du som minst har kommit till mitten av dina studier. Ditt tekniska intresse är stort och du har med fördel riktat din utbildning mot fastighetsförvaltning och byggnation. Du har grundläggande kunskap inom Revit och AutoCAD. 

Att samarbeta med andra yrkesgrupper är något du trivs och känner dig bekväm med. Så även att dokumentera skriftligt och föra dialog muntligt. Arbetet innebär visst självständigt arbete.

Placering är vid Regionens hus i Göteborg. Resor kan förkomma inom regionen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 10 maj. 

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och
utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Anställningen avslutas 2024-12-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2024
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Upp till 15 tim/v.
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2002
Kontakt
  • Roger Olausson, Enhetschef, 073-0699259
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb