Västra Götalandsregionen, Åter i bruk i Mölndal


Arbetsbeskrivning

Verksamheten Åter i Bruk är en internservice för återbruk av bl.a. möbler. Vi har nu även utökat
uppdraget att hantera och administrera flödet av återbruk av IT/teknisk utrustning. Ditt engagemang kring återbruk kommer vara avgörande för arbetsplatsen. Som servicearbetare för Åter i bruk är du med och gör skillnad för hela Västra Götalandsregionen och vårt interna miljöarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär hämtning och lämning av IT produkter för cirkulation inom VGR. Du kommer att vara en del av verksamheten och ansiktet utåt mot interna kunder och det är därför av stor vikt att du brinner för service och ser återbruk som en självklarhet. Arbetet är förlagt under dagtid. 

För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du:

  • skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande
  • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete

Du har slutförd gymnasieutbildning samt kommunicerar väl på svenska då du kommer ha dialog med dina arbetskamrater och följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du behöver vara självgående, strukturerad och ordningsam samt kunna hjälpa till vid övrig hantering i återbruksflödet. Din datorvana är mycket god då det i arbetet ingår att arbeta i olika system. Du har giltigt B-körkort (manuell växellåda) och god körvana. Vidare har du den fysik som krävs för att kunna lyfta tungt då arbetet även innebär flytt av IT och teknisk utrustning, både i lager, men även till och från kund.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-11-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1972
Kontakt
  • Andrea Thomsen, Områdeschef, 070-2048827
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb