Södra Älvsborgs Sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som intensivvårdssjuksköterska hos oss på operationscentrum i Skene erbjuder vi dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara delaktig i utvecklingen av vår postoperativa enhet och vårt verksamhetsområde. Du får en introduktion som anpassas efter dina behov.

Du genomför sedvanliga arbetsuppgifter för intensivvårdssjuksköterska på vår postoperativa enhet. Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag med en till två senare turer per vecka. Du arbetar inte helg eller lätthelg.

Tjänsten är ett vikariat som beräknas pågå mellan 2024-08-26 - 2025-08-04.

Om oss
Operationsavdelningen i Skene är en modern, välutrustad, i huvudsak dagkirurgisk enhet med tre operationssalar för planerad operationsverksamhet med tillhörande postoperativ del samt sterilenhet. De flesta operationer genomförs dagkirurgiskt, men en del av våra patienter läggs in.

Vi är cirka 30 medarbetare allt som allt och bedriver verksamhet inom ortopedi och kirurgi. Enheten är öppen måndag till fredag. Sommartid stänger vi verksamheten under några veckor och alla tar semester i stort sett samtidigt.

Vi arbetar i team och har en mycket positiv, engagerad och samarbetsvillig inställning till varandra och arbetet.

Operationscentrum Skene är i en utvecklingsfas där vi kommer att satsa än mer på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, gott teamarbete och snabba beslutsvägar. Vi drivs inom verksamhetsområdet kirurgi, ortopedi, öron-näsa-hals.  

Din profil
Du som söker tjänsten är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig med god samarbetsförmåga, gott bemötande, serviceinriktat förhållningssätt och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Vi värdesätter också att du har ett patientfokuserat förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt. Meriterande är erfarenhet av postoperativ vård.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1966
Kontakt
  • Stina Harlid, vårdenhetschef, 033-6164782
Facklig företrädare
  • Ann-Louise Monastyrski, Vårdförbundet, 0320-779142
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-08

Tillbaka till lediga jobb