Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neuropsykiatri, Administrativ enhet

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Är du utbildad medicinsk sekreterare och vill ta dig an varierade arbetsuppgifter som bland annat chefsstöd inom slutenvård? Är du flexibel, serviceminded och gillar att arbeta med både sekreteraruppgifter och utvecklande chefsstödsuppgifter? Då har vi arbetsplatsen för dig!

Om verksamheten

Verksamhetsområde neuropsykiatri bedriver specialiserad psykiatrisk vård med inriktning mot bland annat anorexi och bulimi, ADHD, intellektuell funktionsnedsättning och äldrepsykiatri.

Som medicinsk sekreterare inom slutenvården hör du organisatoriskt till administrativa enheten och är placerad inom verksamhetens slutenvård på Sahlgrenska sjukhuset. Du är en naturlig del av slutenvårdsteamet och har din arbetsplats i en administrativ korridor tillsammans med bland annat mobilt team, läkare, chefer, sektionsledare och samordnare.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor i öppenvården, chefer och sektionsledare inom slutenvården. Som medicinsk sekreterare och chefsstöd har du en viktig roll, då vi har fokus på administrativt förbättringsarbete, digitalisering och workshifting inom verksamheten. Då denna tjänst är en ny kombinationstjänst finns det stora möjligheter att utifrån egna intressen vidareutveckla tjänsten.

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder dig en anpassad upplärning och introduktion samt möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll. Som chefsstöd/sekreterare i slutenvården är det en fördel att arbeta på plats, måndag till fredag, men visst distansarbete kan diskuteras.

Vi erbjuder ett involverande medarbetarskap med veckovisa digitala möten där vi gemensamt planerar täckning av eventuella luckor och diskuterar olika frågor tillsammans. Våra arbetsplatsträffar (APT) präglas av gemenskap, öppenhet och god stämning. Enheten genomsyras av transparens mellan ledning och enhetens cirka 30 medarbetare, så kommunikation och information åt båda håll är viktigt för oss.

Hos oss får du vara med och skapa nya arbetssätt och tänka nytt!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett spännande arbete med stor variation då du både är ett administrativt stöd åt vårdenhetschefer och arbetar mot avdelningen i närhet till vårdteamet. Arbetsuppgifter som ingår är bland annat Heroma och schemaplanering för vårdavdelningens personal , administrering/utredning av MedControl-ärenden, administration av LPT (psykiatrisk tvångsvård), posthantering, patch, registreringar i ELVIS samt mötes- och rekryteringsadministration. Du arbetar, fram till full implementering av TIK, en del med patientdokumentation för slutenvården, men med dina öppenvårdskollegor som stöd. Handledning av studenter förekommer.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare och har ett gott öga för administrativt förbättringsarbete. Du har fördjupad kunskap i, eller ett intresse och av att lära dig mer om sjukdomsklassifikation och har även ett intresse för övergripande administration. Du har goda kunskaper i det svenska språket och goda datorkunskaper. Kunskap i systemen Heroma, MedControl Pro, Microsoft Teams, OneDrive och SharePoint är meriterande. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att samarbeta med andra.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete, att du är flexibel och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1916
Kontakt
  • Enhetschef, Linda Sherafat, 070-0206122
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Swenson, 070-0206122
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb