Regionhälsan Kris- och Traumamottagningen

Starta karriären i Västra Götalandsregionen – vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Om oss

Kris- och traumamottagningen är en specialistmottagning för krigs- och tortyrskadade inom Regionhälsan. Vårt arbete omfattar utredning, behandling och rehabilitering av krigs- och tortyrskadade och deras familjer. Uppdraget innebär också konsultation, handledning, metodutveckling och utbildning inom vårt kunskapsområde. Vi är en kompetent och kreativ arbetsgrupp på tolv personer bestående av psykiatrer, psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Behandlingsarbetet är organiserat utifrån teamarbete.

Mottagningen är centralt belägen i Göteborg.

Om arbetet

En PTP-tjänst hos oss innebär kliniskt arbete bestående av bland annat bedömningar och traumafokuserade behandlingar av krigs- och/eller tortyrskadade. Visst administrativt arbete samt utvärderingsarbete förekommer också. Det finns möjlighet att utifrån erfarenhet delta i det utåtriktade arbetet i form av handledning och utbildning inom kunskapsområdet.

Via PTP-programmet kommer du att delta i utbildningsseminarier samt regelbundet träffa de övriga PTP-psykologerna.

Om dig

Du skall ha psykologexamen och kunna uppvisa ditt examensbevis vid start av PTP-tjänstgöring. Vi söker dig med intresse och erfarenhet av vår målgrupp och migrationsrelaterad ohälsa. Du skall vara självständig, stabil och ha god samarbetsförmåga.

Villkor

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med 2025-08-30. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1875
Kontakt
  • Matilda Vasilis, Verksamhetschef, 0736-940995
Facklig företrädare
  • Anders Ordqvist, Sveriges Psykologförbund, 0707-520739
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb