Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, NIVA

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

NIVA är en av Sveriges sex neurointensivvårdenheter och bedriver avancerad och högspecialiserad intensivvård. Vi vårdar patienter med hjärnblödningar, traumatiska skallskador samt akuta neurologiska sjukdomar. NIVA består av åtta IVA-vårdplatser. På enheten arbetar cirka 70 medarbetare. Vi har individuell schemaplanering.

Anestesi/Operation/Intensivvård Sahlgrenska (An/Op/IVA) är Sveriges största enhet för operation, uppvakningsvård och intensivvård. Här genomförs såväl planerade som akuta åtgärder av personal specialiserad inom operation, anestesi och intensivvård. AnOpIVA har sex operationsavdelningar med 34 operationssalar, en preoperativ mottagning och två intensivvårdsavdelningar med totalt 28 platser. AnOpIVA bedriver forskning, utveckling och undervisning i samarbete med Göteborgs Universitet, Sahlgrenska akademin, Avdelningen för anestesiologi och intensivvård samt Institutionen för vårdvetenskap och hälsa.

Vad erbjuder vi?

På NIVA bedriver vi högspecialiserad intensivvård med patienten i fokus. Miljön präglas av avancerad teknologi och avdelningen har kommit långt i digitaliseringen av vården. Teamarbetet är en viktig del vid arbetet kring patienten. Du som intensivvårdssjuksköterska kommer att arbeta tillsammans med undersköterskor, intensivvårdläkare, neurokirurger, neurologer och fysioterapeut. Vi erbjuder 8 veckors introduktion och mentorskap vid nyanställning. Kompetensutveckling i form av föreläsningar och utbildningar samt möjlighet till att läsa kurser är viktigt del i vårt arbete med att behålla professionalitet och arbetsglädje.

På avdelningen bedrivs forskning i världsklass, och du som sjuksköterska erbjuds möjlighet att delta i olika forskningsprojekt, vara med och utveckla och påverka vården och möjlighet att skriva master i omvårdnad. Karriärutvecklingsmöjligheter finns. Vi söker dig som vill jobba på toppen av din kompetens i en spännande och utvecklande miljö med ett teambaserat arbetssätt och i ett gott arbetsklimat med stora möjligheter att utvecklas i din profession.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet av intensivvård/neurosjukvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett intresse för intensivvård och utveckling. Är du professionell med god samarbetsförmåga och har god social kompetens kommer du passa bra i vår gemenskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1815
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Minna Lilja , 031-3428275,076-9402649
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Waenerlund , 0727-328500
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb